simpleserggio.blogspot.com Web analytics

joi, 31 martie 2011

Imi place focus !

La ce va ganditi cand spun asta ? Cei care ma cunosc ar spune: "da da , bitza aia care ti-o doresti". Dar, daca stau mai bine sa ma gandesc...Focus inseamna :

1.muzica...

2.tot aici trupa Focus 

3. ...focusing.


4."Focus"(verb)- means to concentrate the attention or energy on something.

5. imaginea spune tot. 



6. Focus Team.  

 
7. si nu in ultimul rand...Focus!



Imi place !

marți, 22 martie 2011

O zi excelenta !

Azi am avut parte de o zi excelenta desi incepuse mai prost ca niciodata cu un incident,totusi cred ca fost din cauza influentei mercurului, sau ceva astrologic oricum:))) ori a fost din cauza ca am luat antibioticul la 6 ore si nu la 12 ?! Pana la urma sunt bune si antibioticele astea de ceva. Credeam ca scap iarna asta fara raceala...dar,surprize ! Sper sa treaca repede ca sa pot sa-mi recuperez lininstit antrenamentul.

luni, 21 martie 2011

Una dintre zilele alea urate !

Ieri 20 martie, am participat la primul concurs din anul acesta.Speram sa incep sezonul cu un podium, dar nu a fost asa.Un concurs neoficial in calendarul meu, am aflat tarziu de el, si mai bine nu aflam.
Concursul s-a numit "descopera timisoara" si consta intr-o intrecere pe echipe in incercarea de a acumula cat mai multe puncte din cele 40+5 bonusuri, puncte care erau plasate in diferite colturi ale orasului.Echipa mea a fost formata din Crista Daniel, Victor Jivanescu si eu.
Am luat startul la ora 12, incepuse sa ploua, abea asteptam sa pedalez sa ma incalzesc. Am parcurs pe rand, primul punct obligatoriu, apoi al 2-lea,al 3-lea punct,la al 4-lea punct era o tipa draguta cu umbrela, iar Dani a vrut sa ajunga primul la ea.In drumul sau, incercand sa evite un alt participant si datorita vremei si circumstantelor nefavorabile , acest sprint s-a soldat cu o derapare pe un grilaj de fier, o scena teribila vazuta din spate,drept consecinta, accidentarea lui Dani Crista.El a suferit o ruptura de ligamente la genunchiul stang.

Din pacate, Dani va rata mare parte din sezonul competitional 2011.
Dar sa fim optimisti si sa speram ca se va recupera mai devreme decat spun medicii , si ca il vom vedea din nou pe podiumuri.

duminică, 6 martie 2011

Calendar competitii mtb 2011

Am postat aici calendarul ce cuprinde majoritatea competitiilor din anul acesta. 2011 va fi un an plin din ce am numarat eu sunt in jur de 40 de concursuri, ceea ce ma bucura, pentru ca sper sa merg la cat mai multe si sa ma intalnesc cu voi acolo.Eu personal vreau sa incep sezonul cu Maros XCO CUP, pana atunci "rupeti lanturile" si sa ne vedem sanatosi ! o zi faina la antrenament !



OBS: pentru a vedea calendarul da-ti pe scroll-ul de la mouse pt a se incarca.

vineri, 4 martie 2011

Barbati adevarati din lumea intreaga

Astazi am gasit un articol interesant pe unul din site-urile pe care le urmaresc si e vorba despre barbati adevarati din zilele noastre.

Cum si-au dezvoltat ei calitățile lor forte?

Care au fost aceste calități care i-au dus spre culmile succeselor?

Unii dintre ei au făcut imposibilul, au depășit limitele care alții le considerau imposibil de trecut, alții numai prin felul lor de a fi, printr-un zîmbet de milioane, au reușit sa fie niște pionieri în domeniul lor de activitate.

Va recomand ca în urma citirii acestui articol sa căutați cărți scrise de ei sau despre ei, biografii, jurnale, filme…etc.. și sa le studiați în amănunt. Iar pe măsură ce aflați cat mai multe despre ei, mai mult ca sigur va veți simți inspirați în descoperirea bărbatului autentic din voi.

Sa începem deci…

Robert De Niro

In general cînd vedem un bărbat într-un film “ca își joaca rolul” super bine imediat spunem ca “e actor” ca asta e meseria lui … însă dacă ne detașăm puțin de ideea ca e actor vom descoperi ca acel bărbat defapt își folosește calitățile lui personale pentru a reliefa cat mai mult rolul personajului interpretat…ceea ce este foarte greu.

Nu e de mirare ca majoritatea filmelor în care a jucat Robert De Niro sunt filme cu mafioți sau polițiste. Pentru a prinde puțin din atitudinea lui De Niro, va recomand cîteva filme bune cu el : The Adventures of Rocky & Bullwinkle, Casino, Goodfellas.



Al Pacino

Un alt actor, care poate juca cu ușurință roluri dure, mafiot ca si De Niro, dar si roluri in care putem observa simțul lui pentru frumos. Aceasta calitate este esențială unui bărbat adevărat. Dai dovada de putere, de coaie, dar în același timp ești deschis către sentimente plăcute și către prezenta feminina din jurul tău. Filme celebre cu Al Pacino : Scarface, The Godfather , Scent of a Woman.



Tom Cruise

Tom cred ca este cel mai entuziast bărbat și are acel tip de entuziasm contagios, care este aproape imposibil sa nu îl transmită interlocutorului și publicului . De asemenea are un zîmbet cuceritor asa cum ii sta bine oricărui bărbat.

Nu stiu daca va mai amintiti , cand Neil Strauss (The Game) s-a intalnit pentru prima oara cu Tom Cruise pentru a-i lua un interviu, a marturisit ca Tom este intr-adevar un barbat alfa. Filme bune in care a jucat : Top Gun, Jerry Maguire, Eyes Wide Shut.



Antonio Banderas

Banderas este un latin adevărat, cu charisma și un șarm cum multi bărbați și-ar dori sa îl aibă. A cucerit lumea cu acest comportament de bărbat latin. In toate filmele în care a jucat a pariat pe aceasta carte și a cîștigat de fiecare data.

Cand il vezi pe Banderas, pur si simplu, simti ca are “acel ceva”, foarte atrăgător pentru femei. Filme în care a jucat: Desperado, The Mask of Zorro, Once Upon a Time in Mexico.


Giacomo Casanova

Casanova este modelul seducatorului natural. In vremuri in care nu existau carti “despre cum sa inveti sa seduci o femeie”, in care orice actiune legata de sex era condamnata, el a reusit prin pura pasiune si indemanare, sa seduca si sa se culce cu 122 de femei.

“Real love is the love that sometimes arises after sensual pleasure: if it does, it is immortal; the other kind inevitably goes stale, for it lies in mere fantasy.”

Fara indoiala, va recomand sa cititi “Memoriile lui Casanova”. Veti gasi multe asemanari in metodele lui, cu tehnicile folosite in zilele noastre de cei din comunitatea de seductie.


Donald Trump

Donald este omul care si-a propus sa cucereasca lumea, care isi construieste imperiul pas cu pas si fiecare clipa a vietii sale e folosita cu scop. Un barbat pragmatic, care isi cunoaste adevarata valoare si lupta zi de zi pentru realizarea lucrurilor mărețe. “Think BIG !” .

Au aparut si carti despre Donald Trump, dar cel mai bine urmariti serialul The Apprentice, pentru a va face o idee despre modul lui de operare.


Lance Amstrong

Lance este acel tip de bărbat care și-a depășit limitele, cunoaște adevărata performanta și a învins o boala considerata de majoritatea a oamenilor incurabila și mortala. Lance și-a propus sa lupte cu toată ființa lui și sa iasă învingător. Iar arma lui cea mai de preț a fost încrederea si determinarea uriasa ca poate reuși.

Asa cum procedează și în ciclism în care toți pleacă de la un start cu șanse egale, însa unii pe parcurs au destule probleme, el și-a menținut clar obiectivul in cap, acela de a învinge. Puteți afla mai multe despre Lance începînd de aici.


OSHO

Osho probabil nu va fi uitat niciodata. Numele lui se autopropaga exponențial în ziua de azi. Daca ar fi trait si astazi, multi “asa-zisi” guru spirituali sau in dezvoltare personala n-ari fi avut nici o sansa in fata lui. Osho a fost un maestru iluminat din India care a avut curajul sa mearga in America si sa propage invataturile mistice din Est.

Osho a ținut discursuri timp de peste 35 de ani, s-au scris peste 600 de cărți despre învățăturile lui, pur și simplu nu poate fi cuprins într-o simpla descriere ca aceasta. Daca încă nu ai citit nimic de Osho, îți recomand sa începi cu aceasta carte: Meditatia, prima si ultima libertate , iar apoi vezi unde te duce.


Will Smith

A început ca rapper, apoi a ajuns actor în seriale de TV, actor în filme la Hollywood, iar mai nou este speaker motivațional. Will Smith are o carisma si energie aparte care-l deosebește instant fata de restul. Orice bărbat care nu mai are nici o convingere negativa cum ca nu ar reuși, poate ajunge la o asemenea carisma, ca a lui Will.

Cautand cate ceva despre Will pe internet, am dat de un citat despre tatăl lui: “I look at my father and how he was able to keep four kids fed and clothed and still managed to find time to spend with us.” , ceea ce denotă o recunoștință profunda pe care pentru tot ceea ce este el astăzi. Împacă-te cu tatăl tău !



Bear Grylls

Bear este un bărbat care și-a testat limitele, chiar le-a dus la extrem. Acum îl vezi în desertul din Sahara găsind metode de supraviețuire, în alta emisiune îl vezi la Polul Nord indurînd cu un curaj nebun temperaturi extreme sau în jungla amazoniana luptînd pentru fiecare metru parcurs în jungla cu șerpi veninoși … A ajuns chiar și în legiunea străina, pentru un BootCamp super dur și intens.

Într-un cuvant este un bărbat curajos și cu o dorință nebuna de a explora necunoscutul. Pentru a afla mai multe despre el, puteți începe cu biografia lui și bineînțeles cu Supraviețuitorul.


Warren Buffet

Cu toate ca a ajuns cel mai bogat om din lume, Warren mereu a ramas un om modest, locuieste in acceasi casa simpla de ani de zile, nu are limuzina, nu are avion personal, nu simte deloc nevoia de a-si etala castigurile. Face bani din pura pasiune.

Nu a lăsat nici un bănuț moștenire copiilor lui, pentru a nu-i învăța cu lucrurile primite de-agata. Iar acum a început sa doneze miliarde din averea sa societăților caritabile (cum ar fi Bill Gates Foundation). Mai multe puteți afla începînd de aici.



Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger numit și “stejarul austriac”, Arnold este un bărbat puternic care a muncit mult sa își împlinească visul, acela de a fi campion mondial la culturism. De mic a avut acest vis. La 14 ani a început un program de antrenament intens, la 15 să studieze psihologia (pentru a învăța mai multe despre puterea minții asupra corpului), iar la 17 ani și-a început cariera competițională. Un bărbat cu o voință puternica.

Fiecare dintre noi la un moment dat a fost influențat puternic de unul din acești bărbați adevărați, bărbați care și-au descoperit calitățile și le-au dezvoltat astfel încît au ajuns pe culmile succeselor.